Houd de Bonifatius in Ere!
Achtergrond en Privacy

Achtergrond en Privacy

Wie zijn wij?

Ons actiecomité word gevormd door een aantal verontruste en betrokken parochianen, vrijwilligers, kerkgangers en andere belanghebbenden. Samen pogen wij de Bonifatiuskerk als kerkgebouw primair te behouden voor de eredienst, maar kijken we ook met een frisse blik naar de toekomst, we willen de kerk in Ere houden! Ons comité wordt gesteund door de Stichting Bonifatiustoren, de eigenaresse van het gebouw, zij heeft mede belang in het open houden van de Bonifatiuskerk voor de eredienst.

Commentaar

Om misverstanden te voorkomen is het niet mogelijk te reageren op berichten. Indien u graag wilt reageren, dan kunt u via het contactformulier ons een bericht sturen. Wel kan bij de ‘steunbetuigingen’ een toelichting gegeven worden die kan worden geplaatst op deze site.

Contactformulier

U kunt vragen en/of opmerkingen versturen via ons contactformulier. Uw gegevens worden niet in de database van deze site opgeslagen maar komen in de mailbox van info@houddebonifatiusinere.nl. We gebruiken deze gegevens alleen om u van antwoord te kunnen voorzien. Uw eventuele opmerkingen en ideeën kunnen wel in vergaderingen besproken worden en daarmee in eventuele notulen vermeld worden. Indien u dat niet wilt dan moet u dat in uw aanvraag expliciet melden.

Media

Alle foto’s op deze site zijn uit eigen collectie of overgenomen met toestemming van auteursrechtelijke eigenaar. Indien u een foto aantreft waarop u of een onder u gesteld persoon ongewenst herkenbaar in beeld staat, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de desbetreffende foto verwijderen of aanpassen.

Cookies

Deze site maakt niet gebruik van cookies. Wij slaan geen gegevens op van willekeurige bezoekers. Alleen bij ongewenste inlogpogingen krijgen wij extern bericht met het betreffende IP-adres.

Steunbetuigingen

Steunbetuigingen via deze site verstuurd worden niet opgeslagen. De webmaster krijgt van het verzoek een mail en zal de gegevens verwerken en bewaren in een beveiligde omgeving buiten de database van deze site. Alleen wanneer u expliciet toestemming geeft wordt uw naam vermeld op deze site, echter altijd zonder enige contactinformatie of andere gegevens die we mogelijk hebben verkregen. Indien u wilt dat we uw gegevens wissen die we extern bewaard hebben, dan kunt een verzoek indienen via het contactformulier.

Wat doen we met uw steunbetuiging?

Wij gebruiken uw steunbetuiging als gewicht in de schaal, en we hopen daarmee onze boodschap sterker te kunnen uitdragen. Indien u aangeeft dat u op de hoogte wenst te worden gehouden, krijgt u regelmatig bericht van ons. Indien u later wenst uw steunbetuiging te willen intrekken, dan kunt u daarover contact met ons opnemen via het contactformulier.